Отново с „Християнско кино“

15078535_10157733790565704_8737169329093956343_n

„Православна младеж“ ви кани на поредното издание на техния проект „Християнско кино“, в който се прожектират филми, засягащи всички теми от човешкия живот, свързани с ценности, вяра, взаимоотношения, честност, предизвикателствата в съвременния живот и др. „Християнско кино“ представя филми, върху които се правят ценни дискусии, анализи и  изводи заедно с православни духовници, богослови и миряни.

Филмът, който ще се прожектира един ден преди Въведение Богородично (ден на християнското семейство) се казва „War room“ („Бойна стая“) и засяга темата за семейните проблеми и взаимоотношенията между мъжа и жената в брака. Модератор на  дискусията ще бъде презвитера Зоя Димитрова, която е богослов и семеен психотерапевт.

С „Бойна стая“ ще се докоснете до успеха и проблемите на едно, на пръв поглед, перфектно афроамериканско семейство. Тони Джордан е успешен търговец, кара скъпа служебна кола, изплаща голямата си къща (по пътя към „американската мечта“). Елизабет Джордан е съпруга на Тони, която е и майка, но се занимава и с продажби на имоти. Елизабет обаче осъзнава нещо друго, което прозира зад успеха на това семейство… и скоро ще го разруши.

Прожекцията ще се състои на 20 ноевмври (неделя), от 14:30 ч. в „Къща за птици“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: